Şpăgi ordinare, fraude bancare, investiţii penale

Şpăguţa se încasează instantaneu de îndată ce se decontează banul din buget pentru lucrări de rahat. De rahat au fost şi lucrările executate la haznalele şcolilor din Valea Măcrişului şi Adâncata. Unde foştii primari au tunat ca la balamuc fix din toaletele amplasate la şcoli. Bănişorii au circulat prin Inspectoratul Şcolar, informaţie care vă va ajuta să înţelegeţi cum dracului îşi fac unii vile peste noapte. La bănetul dat e Tăriceanu a mai contribuit si autoritatea locală cu ceva şi s-a pus de nişte devize senzaţionale pentru lucrări de o simplitate dezarmantă.

La Adâncata, o groapă şi patru pereţi destinaţi dejecţiilor vidanjabile a costat fix 6 miliarde de lei. Adică vreo 200.000 de euro! Preţul include şi comisionul încasat la plătirea avansului, un mezelic de 30.000 de euro. Situaţii de lucrări, ioc, recepie ioc, documente varză. Constructurol mai revendică un rest de plată de vreun miliard, pe care actualul primar a declarat că nu-l va plăti nici mort. Aceeaşi fază se petrece şi la Valea Măcrişului, unde valoarea investiţiei se ridică doar la vreo 100.000 de euro.

********

Fraudele bancare se petrec în condiţii mult mai civilizate şi mai puţin mirositoare. Băieţii o trag cu cardul, pe bază de pin furat şi plăţi în conturi deschise special pentru asta. Tunurile care se aud inclusiv dinspre BRD sar de un milion de parai europeni. În ciorba sunt băgaţi nişte oameni. Copii de şmecheri, taţi de copii şmecheri, posesori de gipane sau guţani foloşiţi pe post de paravane. Ancheta continuă şi cel mai nasol e că nu se poate palma deoarece FBI supravghează tot. Poate procurorii să comită vreo golănie, că se cam pricep.

Agentul 007,63

Ciordind cu cardul de la derbedei!