Pocora şi Babagianu căpuşează fotbalul

Naţionala lui Piţurcă, ca să ne exprimăm şi noi precum fătucile tâmpe de la TV este căpuşată politic. Ne-a şoptit o păsărică federală cum că biletele la meciul de miercuri cu Lituania au fost cumpărate vrac de nea Mitică Bucşaru, un fel de Becali de Urziceni. Biletele au ajuns pe extrema dreaptă, la Gigi Babagianu, sacul de box al PD-L de la Urziceni care şi-a luat-o în toate bătăliile electorale la care a participat.

Babagianu a preluat pe piept şi a început să distribuie pase la contribuabilii cu drept de vot în vederea alegerilor parlamentare din toamnă, la care vestitul golgheter al PD-L va candida. Nu ştim dacă atacantul din Urziceni a perceput vreun comision suplimentar ca atunci când serveşte cu numerar, în adâncime, creditorii care apelează la el.

De ce bagă nea Bucşaru atâta bănet în campania acestui looser, un fel de lanternă roşie a ligii politice nu ştiu nici experţii pe care i-am consultat. Nişte calcule or fi la mijloc. Ce nu înţeleg însă politrucii este faptul că doar fotbalul nu te poate transforma peste noapte din Cămătaru, ca să zicem aşa, în Adrian Năstase, chiar dacă ai un joc excelent cu spatele la poartă. Trebuie mai mult.

În plus, alţi politruci pot oricând să te căpuşeze ca pe Sidex la astfel de acţiuni. Cum a făcut domnişoara Cristina Pocora, de la PNL, care s-a afişat cu haidamacii liberali în tribune, ca să guste din apropierea de electorat. Nea Gigi ce putea să mai zică? Aşa că a admirat suita liberală condusă de veterinarul partidului, care se pricepe la fotbal ca şi la administraţie. Adică de loc.

Cu ochii la meci, spectatorii nu prea au dat importanţă vipurilor din tribune. Iar pe donatorul nea Gigi, aici fără dobândă, l-au ignorat complet. Degeaba au ascultat urechile politrucilor variante autohtone de folclor oral şi au înghiţit exprimările plastice ale populimii! Efectul pe tabela de marcaj va fi nul. Şi putem să punem pariu pe asta.

Agentul 007,64

Un fundaş mai prost ca altul!