După nunta de argint, poliţistul Dascălu a finanţat şi nunta de aur

Preoţelul cu caschetă de la miliţie, supranumit şi Dascălu, dar calificat popă la locul de muncă şi-a însurat odrasla. A fost nuntă mare în cartier , căci mireasă a fost fiica omului de afaceri Drăghici, fost manager la firma generalului Amza de unde se zice că ar fi fugit cu profitul. La chiolhan au participat peste 400 de invitaţi, cam tot aia care au venit şi la nunta de argint a socrului mare.

Care socru mare, este vorba despre miliţianul Dascălu, şi-a celebrat sub auspiciile fostului prefect nu ştim câţi ani de însurătoare. Ca şi la nunta de argint, toţi cei 400 de nuntaşi au venit cu darul în dinţi pentru a-şi exprima omagiile la plic. În parcare a tronat un Audi cu fundiţă cumpărat pentru numai vreo 60.000 de euroi ca să aibă ăia micii cu ce să voiajeze.

Pe post de lăutari au fost invitaţi mai mulţi gurişti plătiţi din mână în cea mai curată evaziune fiscală la care socrul mare, om al legilor lumeşti dar şi cereşti, a asistat ca mortul în păpuşoi. Nunta a fost marcată în bunele tradiţii ale mârlanului românesc cu un foc de artificii care a deranjat profund populimea din municipiul reşedinţă de judeţ.

Dacă tragem linie şi adunăm chiolhanul a costat ceva. Şi în bunele tradiţii, grosul cheltuielilor a căzut fix în portofelul domnului miliţian. Care din leafa lui modestă a plătit ca la balamuc. O fi contribuit şi odrasla cu ceva, din indemnizaţia de slujitor al domnului. Băieţii care au contribuit cu dar de nuntă în avans susţin că numai lăutarii au costat vreo 10.000 de euroi. Pe baza acestor informaţii să se determine care este provenienţa mălaiului tocat respectiv colectat ca dar de nuntă.

La nea Bebiţă Anticoruptul la moşie a luat foc săptămâna trecută. O mână criminală a pus niţel foc la averea omului legii, ocazie cu care s-au făcut scrum nişte combine şi vreo două camioane. Care bineînţeles că nu aveau asigurare, deoarece statutul e procuror şef la DNA ţine loc de poliţă. Dar nu acţionează şi la incendii, după cum se poate vedea.

Unii spun că focul a fost pus de răsculaţii traşi în piept la moara procurorului, care în loc de făină au primit doar niţel uium. Alţii susţin că focul provine din bricheta vreunui ţăran care şi-a dus grâul la moara procurorului în loc de plată a primit Multe Urări şi Iubire Eternă. Noi credem că focul provine de la celebra expresie: “Arde-te-ar focul” pe care mulţi contribuabili i-o cam adresează în gând domnului procuror.

Agentul 007,60

Un nuntaş cu loc de veci!