Liberalii în cămăşuţa de forţă. Adunare de cretini la PNL

 

 

După ce marele gânditor Brotac a răvăşit logica şi a ieşit pe piaţă cu nişte mostre de prostie inegalabile, ştafeta a fost preluată de numita Cristina Pocora, diva de sub săgeata penalului Paul Păcurarau şi nu numai. Sub titlul 10 legi pentru tine femeiuşca liberală cuvântă dintr-un pliant umoristic despre nişte proiecte care-i bălăngăne printre neuronii rarefiaţi din cutia sa cu gânduri. Mizând pe faptul că electoratul din mediul rural nu le prea are cu logica, Pocoriţa bagă material lemnos după cum urmează:

Legea tractorului

Dacă până acum a arat câmpul cu boii de la bicicletă ţăranul va beneficia de o lege a tractorului care să bage în legalitate utilizarea agronavei fabricate la Braşov. Pentru că tractorul este de gen neutru şi nu se poate înmulţi, Pocora propune ca prin această legea să se dea câte un agregat să ajungă la toată lumea. Noi propunem ca legi alternative următoarele: Legea Sapei, Legea plugului tras de cal şi Legea bătutului apei în piuă ca să ajutăm şi irigaţiile.

Legea pentru drumurile locale

O altă lege de senzaţie propusă de juna liberală prin care autorităţile locale să fie obligate să prevadă în buget bani de asfaltări. Sugerăm divei să implementeze Legea Trotuarului pentru subvenţionarea fetiţelor care nu au mai avut loc în guvern şi care nu se bucură de săgeata lui Păcuraru, Meleşcanu, Olteanu şi alţi tomnatici din PNL.

Legea preţului minim la grâu

Prin acest act normativ liberala Cristina propune un preţ minim de 0,6 lei pe kilul de grâu. GSE susţine legea impozitului pe prostie adăugată prin care orice secretar de stat care vrea postul de deputat să plătească un impozit invers proporţional cu numărul de neuroni funcţionali din cap, urmând ca sumele rezultate să fie folosite pentru finanţarea legilor lui Pocora.

Legea doctorilor de ţară

Pocora s-a gândit şi la sănătatea populaţiei şi propune o lege prin care doctorii de ţară să primească prime de instalare şi să fie legaţi de glie 7 ani. Cum nu precizează la care ţară se aplică legea, noi sugerăm nişte alternative, cum ar fi Legea doctorilor de continent şi de regiuni geografice. Pentru că prostia, ca boală, are caracter transnaţional iar cei care o tratează au nevoie de libertate de mişcare pentru urmărirea pacienţilor.