Un american de 29 de ani are 21 de copii

 
Washington, 2 iun /Agerpres/ – Un bărbat de 29 de ani din Tennessee, SUA, are 21 de copii, cu 11 femei diferite, relatează site-ul Ananova.

Numărul extins al descendenţilor lui Desmond Hatchett a ieşit la iveală după ce autorităţile l-au adus în faţa instanţei pentru neplata pensiei alimentare.

Bărbatul, care pare să fi stabilit un nou record pentru SUA, a declarat: ‘S-a întâmplat pur şi simplu. Nu mi-am dorit acest lucru’.

Locuitorii oraşului său natal, Knoxville, s-au arătat indignaţi de faptele bărbatului, unii dintre aceştia cerând chiar castrarea sa.

Americanul a promis, însă că se va opri din făcut copii: ‘Am terminat cu asta. Asigur pe toată lumea că mă voi opri aici’.

Hatchett, care câştigă salariu minim, a declarat în faţa reporterilor TV că ştie numele şi vârstele tuturor copiilor săi, care variază de la câteva luni la 11 ani.

Autorităţile locale vor să-i oprească jumătate din salariu pentru plata pensiei alimentare, însă e o problemă: ar însemna ca fiecare copil să primească doar 1,5 dolari fiecare.