Poliţia dă cu Loganul în gard!

 

 

Am aflat de ce comisarul Stan al lui Bîtlan, de la miliţia judeţeană minte ca Moş Crăciun în documente oficiale ale poliţiei. Pentru că omul cu şapcă de doctorand la Universitatea fantomatică din Chişinău muşamalizează prostia şi corupţia din instituţia pe care o conduce cu delegare de la derbedeii din PD-L.

Aşa cum v-am informat, în sera zilei de 16 iunie un Logan al Poliţiei a alergat după o maşină neidentificată pe care a pierdut-o pe şoseaua ce duce spre Lactilrom. Printr-o adresă scrisă, biroul de presă ne-a informat că ce am văzut cu ochii noştri nu s-a întâmplat. Il Comisario Bîtlan şi-a permis chiar să facă glumiţe la telefon şi mai apoi să refuze categoric să răspundă şi să lase la latitudinea noastră ceea ce vom scrie.

Aşa că am investigat şi am aflat. Autoturismul urmărit avea numărul de înmatriculare IL 84 PGP şi aparţine unui puştan de 23 de ani. Tatăl pilotului este patron de service iar poliţiştii mai au si ei maşini, unii dintre ei. Aşa că tăcerea lui Bîtlan este explicabilă.

Fie din motive de protecţie fie doar de prostie. Pentru că bolidul mioritic al miliţiei a intrat în gard şi a ratat intrarea în istorie. Iar domnul Bîtlan nu putea să recunoască faptul că unii dintre şoferii domniei sale sunt buni de dau în gropi, nu?