Comunitarii lui Ionascu, golani de cartier!

Oamenii lui Abaza îmbrăcaţi la fel care o fac pe miliţienii comunitari se comportă ca nişte haimanale de stradă. Duminică seară, în jurul orei 22.00 doi comunitari s-au luat la bătaie în intersecţia de la Central.  Munteanu Ion a blocat cu moaca un pumn venit din muşchiul încordat al lui Răduţă Daniel. Cazul a ajuns la poliţie după ce madam Grapă care îi ţinea locul lui Abaza a refuzat să primească plângerea celui agresat.

Mareţi, 14 septembrie, un comunitar maidanez aflat pe treptele primăriei a apostrofat doi copii pe care i-a gratulat cu apelativul de “handicapaţi”. Iar pe mama lor a catalogat-o drept nesimţită care nu-şi educă plozii. Cum critica raţiunii pure venea de la un specimen cu şapcă plătit din bani publici, primarul Ionaşcu are toate motivele să de cu patrupedul de pământ.

Despre comunitari şi rolul lor în Slobozia am mai scris. De pomană, căci miliţia comunitară a ajuns loc de muncă pentru cetăţeni second hand dar cu drept de vot. Slobozia colcăie de mizerie, în vreme ce comunitarii o fac pe agenţii de circulaţie. Asupra acestui subiect vom reveni.