Bucătarul Borsch Caien va propune prăjituri naturale cu prafuri călău!

Nici nu a apucat bine să atârne firma la poartă că micul borsch caien a și pus-o de o nouă golănie. Dornic de nițică  reclamă pentru majorarea profitului și plata parțială a creditorilor care deja îl aleargă cu sapa prin grădină, micul bucătar care a mers prea departe a aruncat cu rahat bio pe ventilator. Prin intermediul unui textuleț publicitar bine țintit, firmulița de buzunar a decretat că produce prăjituri naturale nu pentru profit,ci pentru gust! Full concept,frate! Numai că jumătate de afirmație este adevărată,și anume partea cu profitul. Pentru că la partea cu produsele naturale, tanti Stana dă la gingia consumatorului cu praf de panna cotta cât cuprinde. Praful este importat de Macromex și este livrat pe factură regulamentară direct în ograda micului bucătar. Cum bănuim că nu l-a cumpărat pentru colecție, deducem că maestru chef specializat în răpirea tigăilor din cârciumi este chitit să  dea la ficatul consumatorului cu premix. În aceste condiții, prețul de cost e minim iar profitul e maxim. Cu singura condiție să găsești fraieri care să cumpere produsul natural  plin de premix-uri! Așteptăm cu interes noile scovergi  naturale cu zeamă de limbă, că la partea asta cu zeama și mai ales cu limba, borsch este foarte talentat!