Premierul boschetar- caracterizare sumara a personajului

N-avem autostrăzi, nu se aplică legi, nu se mai fac reforme, nu se mişcă nimic, nu progresăm, ne izolăm, mor oameni din prostia şi inconştienţa subordonaţilor tăi, din nepăsare, din lipsă de reguli, din politicianism. Se fură ca-n codru, se legalizează corupţia, românii trăiesc prost. Astea nu te revoltă, nu te fac să tresari, nu te enervează, nu-ţi mişcă niciun muşchi pe faţă. Te doare-n bască, ţi-e indiferent. Sfidarea regulilor morale ale societăţii şi dispreţul bunei cuviinţe sunt întotdeauna simţite de oameni şi tot ei sunt cei care, implacabil, ţi le plătesc.
Oricine ai fi, oricâtă putere ai acumula, orice regim ai conduce şi pe oricâte televiziuni ai apărea simultan sau consecutiv, live sau înregistrat, rezultatul este acelaşi. Când ţării tale nu-i este “bine”, nu poţi să-i spui tot timpul “pa”!”, scrie Sorina Matei pe blogul personal.

PS Boschetar pentru ca in anii 90 omul dormea pe banci in parcurile din Paris. Mentalitatea o are de atunci. Doar un boschetar poate sa se adreseze jurnalistilor  cu” Pa, mersi”, ca pe bulevard.

Citiţi mai mult: http://sorinamatei.blogspot.ro/2014/01/premierul-bine-pa.html