Mergi la vot și pocnește PSD în bot! Arată-i lui Ponta că țara nu-i sat fără câini!

Alegerile europarlamentare care se apropie nu reprezintă, în sine, o miză pentru alegătorul contribuabil. Spre deosebire de alegerile parlamentare la care îți alegi deputații, votul dat acum uneia sau alteia dintre formațiuni nu are un efect direct asupra vieții tale. Parlamentul european nu este o instituție politică. Sau este prea puțin politică. Parlamentul european este un for în care toată lumea negociază cu toată lumea. Nu există putere și opoziție, ci un bazin imens de interese în care absolut toate cărțile se fac pe sub masă. Dreapta europeană a devenit la fel de comunistoidă prin reglementare excesivă și maximizarea statului social ca și social democrația de sorginte sovietică care se manifestă plenar pe meleagul mioritic. Un europarlamentar român trimis la Bruxelles nu înseamnă nimic. El nu este altceva decât o oaie băgată într-o turmă.  Dacă în Romania el mai poate, măcar teoretic, să balanseze într-o parte sau alta, la Bruxelles el trebuie să stea legat la gard. Pentru asta primește un purcoi de bani și duce o viață de boier, fără răspunderi sau preocupări. Aparent, singura miză pentru care partidele se zbat este confortul personal al unor băieți care vor o leafă mai mare și o pensie mai bună. Asta nu are legătură cu tine, contribuabilule! Dar, pentru că există un mare dar, votul din această rundă de alegeri poate avea o semnificație relevantă.

Gândește-te ce ar însemna o victorie cu 50-60% a coaliției create în jurul PSD? Dacă nu pricepi, îți spun eu. Aroganța, tupeul și nesimțirea mafiei care a acaparat guvernul României s-ar multiplica de 100 de ori. Întăriți și legitimați de un vot popular, care datorită unui absenteism masiv preconizat ar duce PSD la asemenea procente, mafioții care azi te călăresc furându-ți jumătate din salariu prin impozite si taxe aberante vor deveni intangibili. Iar în momentul în care vor ocupa și palatul Cotroceni, 10 ani nu vei mai scăpa de ei. Până acum te-au aburit că nu pot guverna din cauza lui Băsescu. Și tu ai crezut această inepție care venea de la un guvern cu o susținere cum nu s-a mai văzut în România. PSD a profitat și ți-a vândut iluzii mințindu-te în față. Tu o duci mai prost iar Ponta îți spune că trăiești mai bine. Veniturile tale sunt luate cu japca la buget și se topesc în buzunarele mafiei de partid, în vreme ce tu nu ai ce pune pe masă. Și dacă tu, lucrătorule, crezi că mai rău de atât nu se poate, îți spun că te înșeli. Îți dau următorul scenariu.

Ponta și ai lui fac 60% la aceste alegeri. Apoi, în iarnă, câștigă și președinția la pas. Urmarea este că opoziția, atâta câtă este, se va pulveriza. Statul român nu poate plăti salarii bugetarilor și pensiile fără să se împrumute pe la străini. Banii împrumutați trebuie dați înapoi. De unde? Din buzunarul tău, căci statul nu are bani. Banii lui sunt luați de la tine, prin impozite și taxe. Și ce crezi tu că va face statul atunci când va trebui să restituie banii împrumutați și va constata că nu are de unde? Ai ghicit, va pune o nouă taxă pe umerii tăi! A făcut-o deja, când te-a mințit imbecilul de Ponta că avem creștere economică, dar a crescut prețul la benzină și a mai introdus alte vreo 35 de taxe prin care ți-a mai luat o felie din venitul tău. Păi dacă ai creștere economică, deci ai mai mulți bani, de ce îmi iei      impozite mai mari? Simplu. Pentru cu el, Statul lui Ponta, nu are mai mulți bani, ci mai puțini. Și are mai puțin tocmai pentru iți fură ție din bani și tu nu mai consumi, afacerile nu mai merg, iar el, statul, nu mai are ce să încaseze. Acum, să ne întoarcem la alegeri. Ce crezi tu că va face un PSD de 60% cu un președinte ales la Cotroceni care va ține de 6 în vreme ce Ponta te face la portofel? Ai vreun dubiu? Va constata în 2015 că nu are bani să plătească bugetarii și asistații și va veni din nou pe capul tău. Să-i dai. Iar dacă acum îți ia 55% din leafă, atunci când nu va mai avea opoziție în parlament îți va lua poate 70% din bani. De ce? Pentru că poate și pentru că nimeni nu-l mai poate da jos. Și nu-l poate da jos PENTRU CĂ NU EXISTĂ OPOZIȚIE!

Opoziție nu mai există pentru că tu, lucrătorule, nu te duci la vot. Ți-e scârbă. Și ai dreptate. Și mie îmi este. Dar mă țin cu mâna de nas și merg la vot. Votez orice, dar nu cu bandiții de la PSD. O fac pentru că doar sub amenințarea opoziției, PSD nu va putea să facă ce știe el mai bine și anume să fure bani de la cetățeni și să-i dea ălora de trăiesc pe spatele tău și al meu. Frica păzește pepenii, lucrătorule! Adu-ți aminte cum a fost când Boc a tăiat din leafa bugetarilor și a mărit TVA-ul, forțat de justiție. Pentru că mizeriile de la PSD aveau mulți parlamentari, au mai cumpărat câțiva și au dat jos guvernul. Dacă Boc era ca ei, ca pesediștii, ar fi mințit că o ducem bine, ar fi lăsat lucrurile să curgă și astăzi România ar fi fost în faliment dar el ar fi fost, poate, la putere. Și de ce a pierdut Boc? Pentru că a dat în baza lui electorală, luându-i bani din buzunar. Îl vezi pe Ponta să facă asta și să piardă alegerile? Nu. Pentru că baza lui electorală este formată din bugetari piloși, pensionari cărora le sucește mințile și putori care nu vor să muncească, ci să trăiască din banii tăi. De aceea, lucrătorule, PSD va lua întotdeauna banii tăi munciți cu sudoare și-i va da electoratului lui. Iar tu nu ai ce să faci, pentru că din parlament nu-l amenință nimeni. Pentru că tu, lucrătorule, stând acasă, ai lăsat să voteze doar pe alegătorul PSD. Ține minte un singur lucru. Nu faptul că celelalte partide sunt mai bune îl va opri pe Ponta să-ți fure la nesfârșit bani din buzunar, ci faptul că în parlament vor exista destul de mulți parlamentari care să-l dea jos când răbdarea ta, lucrătorule, va ajunge la limită și vei fi dispus să ieși la vot. De aceea trebuie să mergi la vot și să votezi orice vrei tu în afara Ciumei Roșii numită PSD. Gândește-te! S-ar putea ca atunci când te vei sătura să fi furat de statul asistențial al PSD, chiar să nu mai ai pe cine vota.