Reformă morală la șefia PSD. Suspectul Silvică înlocuit cu un Condamnat- Marinică!

După ce a rămas fără sinistra căpetenie care l-a condus 10 ani, grupul infracțional organizat PSD Ialomița a găsit o soluție de compromis pentru perioada în care cinstitul conducător Vasile Silvian va trebui să viețuiască la tubulatură. Pe post de președinte interimar a fost înscăunat cu delegație de la centru marele guru Marian Neacșu, acest hrebenciuc miniatural al celui mai subdezvoltat județ din România. Dacă în cazul dlui Ciupercă, putem să-i spunem domn acum că e în arest, vorbim de un suspect, în cazul lui Marian Neacșu vorbim despre un condamnat. În primă instanță, dar condamnat pentru că și-a angajat nelegal fiica la cabinetul parlamentar. Anunțat ca mare șef de trib cu ambiții de reformator, nea Marinică (atributul nea survine cu funcția) are de răspuns la multe teme și la multe angajări comise de când l-au uns ăștia în funcția de purtător al oliței dlui Zgonea!
Spre exemplu așteptam o explicație de la nea Marian pentru angajarea spectaculoasă și legală ,desigur, a soției sale ca director al Polului de Asigurări Impotriva Dezastrelor, PAID. Da, da, știm dle Neacșu, PAID este o entitate privată iar angajarea doamnei Nina Neacșu fostă Radu s-a făcut pe competență, că lucrase 105 ani în asigurări! Dincolo de această gargară pe care o intuim și pentru care nu merita efortul să-i cerem Neacșului un punct de vedere, PAID este o sugativă care se adapă din banii adunați cu japca de la contribuabilii deținători de locuințe, obligați la o taxă de șmecher de 10-20 de euro/an/acoperiș. PAID se află sub controlul ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară). ASF își ia lumină, a se citi avize pentru guzganii numiți politic în fruntea acestei coterii de partid, de la Camera Derutaților, adică de la dl Marian și dl Valerică, nu neapărat în această ordine. Deci, cum ar veni, nea Marian nu controlează PAID, ci pe cei care controlează PAID. Adică e un fel de șef al șefilor PAID. Na, că ne-am rupt capul în explicații savante pentru o coțcărie simplă!
Neacșu, de la Marian la Marinică!
Familia Neacșu 2 și-a vândut afacerile, a investit în politică și acum s-au apucat să servească interesul public cu devotament, pe niște lefuri de mizerie! Doamna este director la PAID, cum spuneam, angajată pe competență!Vreo 5000 de euro pe lună leafă, iar ca expertiză profesională stau mărturie zecile de polițe CASCO pe care doamna le-a gestionat ca patroană de firmă, deci experiență vastă în asigurări! Fiica, din cauza căreia tăticul a umflat o condamnare care-l va împiedica să ne slujească vreo 5 ani, nu mai este la Camera Derutaților, ci s-a aciuat (pardon, angajat) tot la ASF, adică la entitatea controlată de tăticul și de unchiul Valerică, unde este colegă cu cele două mătuși pe care unchiul le-a posedat ca neveste. Iar el, marele bărbat de stat, o arde ca lider, semilider, vicelider pe la Camera Derutaților, unde se ocupă de lucrăturile parlamentare, șmenuri legale și aranjamente conjuncturale sub comanda aceluiași Valerică. Așadar, după ce a executat un mandat de deputat al poporului, dl Marian, băiat cu discurs articulat și viziune de antreprenor s-a transformat în nea Marinică, un bugetar cu vederi de stânga care și-a înfipt familia cu ventuza-n țâța statului de drept!
Silvică, Marinică, Costică! Tot un drac!
La PSD nu s-a lăsat liniștea după ce marele bărbat de stat Silvian a fost parcat la Tubulatură. Guzganii rozalii s-au încăierat pe tronul de baron al Bărăganului cu o înverșunare pe care numai la șobolanii flămâzi o putem vedea. Pe lângă Marinică Neacșu, deputat confruntat cu spectrul șomajului adus de interdicția de a ocupa o funcție publică, la ciolan se înghesuie și subprefectul Costică, un alt viitor șomer de lux după ce în funcția pe care o ocupă ilegal va fi instalat dl Gheorghișor Ionel, titularul de drept ejectat de PSD. Din surse bine plasate în interiorul mafiei am dedus că la căruța de catindat a lui Costică s-a înhămat și micul ecologist Cornel, acest Vasile de la Garda de Mediu care colectează deșeuri în modul mers pe burtă să nu se prindă lumea! Aglomerație mare, ce mai încolo și încoace, miza fiind semnătura pe listele de candidați la viitoarele alegeri și poziția de sultan al guzganilor din care s-ar mai putea încasa o șpagă, un comision, dar și un mandat de arestare! Iar dacă la Partid miza este estompată de competiția difuză, la CJI Fănică Mușoiu pare condamnat. Condamnat să gireze funcția de președinte până în 2016, dar nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul, mai ales după ce se vor corecta extemporalele date la DNA de elevii meditați de Ciupercă.Rămâne de văzut, frate!