Stoica Chimicu’, atac asupra poluației! Dezinsecții neautorizate comise de DADP!

Mă văd nevoit să repet pentru a nu știu câta oară! Domnul Stoica nu-i vreun primar cretin din tagma celor scăpați în scăldătoarea plină cu țuică! Chiar dacă faptele par să mă contrazică, eu am încredere în inteligența domniei sale. Și acum fapte.
Direcția de Administrare a Domeniului Public (DADP) este mai nou unitatea de elită a primăriei. De la adunarea chiștoacelor din iarbă și greblatul panseluțelor gata vestejite plantate anual, acești pușcași marini ai primarelui Stoica au trecut direct la asfaltări (cu valuri și hârtoape că sunt și ei la început) și mai nou la atacuri chimice asupra țânțărimii de rit Anofel de care nu ducem lipsă. Deși nu are autorizație de mediu și nici licență de operare DADP a fost înarmată chimic cu substanțe periculoase și vermorele și a fost trimisă direct la luptă cu insectele care ne atacă din toate părțile. În graba lor, băieții noștri au uitat că DADP nu are autorizație de mediu și nici licență de operare. Judecând după numărul de neuroni, dl Stoica nu este omul care să se împiedice de asemenea fleacuri, nu? Dovadă că tocmai ce a fost trimis în judecată pentru un căcat de autorizație de construcție dată ilegală rușilor de la Art Oil. Așa că operațiunile ilegale sunt în plină desfășurare, cu anunțuri la scara blocurilor și tot tacâmul. Iar Garda de Mediu face galerie că și domnul VC(Vasile Cornel) ESTE DIN PARTIDU CU Stoica și nu se face să amendezi mâna care te-a hrănit. Că nu d-aia te-a pus partidul acolo. Lumea rea prin târg vorbește că băieții de la spații verzi și-au luat atestatul de mânuitori de otrăvuri la FF, ca managerii lui Olaru de la Spital! Iar Miliția ce face? Doarme deși și ei ar fi trebuit să elibereze niște avize pentru utilizarea acestor otrăvuri. Hai că-i bine, că ne mai împuținează ăsta, că și așa suntem prea mulți iar resursele tot mai puține!

Autorizația de mediu va fi eliberată abia pe 17 iulie. Acum se află în faza de contestație chiar dacă nu ați văzut nicun anunț public în acest sens. Și ghici ce? Știu pe cineva care le va contesta golănia!