CSM- protectorul golanilor din justiție! Violatorii din Vaslui eliberați de o muiere cu robă dar fără creier.

Am încălcat independența justiției! Am scris că justiția este coruptă până în măduvă și servită de imbecili, frustrați și oameni instabili psihic care se cred Dumnezei. Consiliul Superior al Magistraturii, un fel de sindicat al magistraților corupți și incompetenți din justiție a sărit de 7 metri în sus. Inspecția Judiciară, un organism fără cap și fără coadă, care în loc să vâneze nenorociții din justiție se ocupă de jurnaliștii care scriu despre putregaiul cu robă, a decretat după o analiză cretinoidă că textele mele au afectat independența justiției. Textele mele, nu prostia și corupția din justiție! Iată că gunoiul pe care CSM se chinuie să-l ascundă sub preș iese la iveală. O muiere magistrat cu mintea plecată cu sorcova a eliberat din arest 7 violatori care au abuzat o elevă și au lăsat-o să zacă inconștientă pe un câmp. Muierea se numește Georgiana Moldovan și ar trebui împușcată în cap. Direct. Nu te repezi să acuzi limbajul și să consideri că am instigat la omor! Gândește-te că în locul elevei violate s-ar afla fiica ta! Ce reacție poate avea un părinte în fața unei asemenea grozăvii comise de justiție? Eu aș pune mâna pe pistol. Și nu m-aș răfui cu violatorii. Ei sunt niște viermi fără discernământ de la care nu am ce să cer. Consumatori de resurse care trebuie eliminați ca niște gunoaie ce sunt. M-aș răfui cu vitele în robă care sunt plătite din banii mei să facă dreptate. Femela asta cu creier cât nuca a comis adevăratul viol. Georgiana Moldovan. După ce a comis grozăvia, cu binecuvântarea CSM, patrupeda s-a retras din magistratură și a fost numită formator la școala națională de grefieri. S-a lăsat liniște, Politicienii tac chitic și tremură ca piftiile în fața abuzurilor incalificabile ale justiției libere. CSM o acoperă. Iohannis face turism cu picioarele nevestei care râde ca proasta-n târg la reuniuni oficiale. Și ea e femeie și ar fi trebuit să reacționeze dacă imbecilul din fruntea statului nu-i în stare. Dacă tot se visează Primă Doamnă ar trebui să se implice în ceva care să-i permită să aspire la acest statut. Dar, vorba brokerului Sima, doamnă te naști. Peste grozăvia de la Vaslui se va așterne uitarea. Cum s-a așternut peste o mulțime de alte nenorociri comise de o justiție cretinoidă pe care n-o controlează nimeni. Purtătorii de robă nu răspund niciodată pentru nimic. Habar nu avem cine sunt, câte parale fac și cum au ajuns să fie stat în stat. Răspunderea magistraților trebuie introdusă de urgență ca lege de căpătâi fără de care nu putem avea o justiție responsabilă. Dictatura magistraților trebuie se înceteze imediat. Iar golanii cu robă care își fac de cap trebuie să răspundă. Uite cum justifică un judecător independent eliberarea unor criminali. Citește și înjură, că doar atât putem face, cel puțin pe moment:

“Ţinând seama de toate circumstanţele cauzei, precum şi de conduita procesuală şi de celelalte împrejurări care caracterizează persoana inculpaţilor, Tribunalul consideră că măsura preventivă a arestului la domiciliu este suficientă pentru asigurarea bunei desfăşurări a procesului penal, împiedicarea sustragerii suspectului ori a inculpatului de la urmărirea penală sau de la judecată ori prevenirea săvârşirii unei alte infracţiuni. În raport de aceleaşi circumstanţe, instanţa de control judiciar apreciază că în actualul stadiu procesual al cauzei, în care sunt judecaţi inculpaţii, măsura arestării preventive nu mai întruneşte cerinţa proporţionalităţii acesteia cu gravitatea acuzaţiei aduse acestora. Pentru a ajunge la această concluzie, tribunalul a avut în vedere lipsa antecedentelor penale ale celor patru inculpaţi, care se află la primul conflict cu legea penală, durata pe aceştia au petrecut-o în arest preventiv (de circa 5 luni), ce a permis inculpaţilor să conştientizeze care sunt urmările comiterii de fapte antisociale”, se arată în motivarea hotărârii pronunţate de Tribunalul Vaslui pe 9 aprilie.
Cu alte cuvinte, judecătorii au apreciat că timpul scurs de la comiterea faptei, aproape cinci luni, este suficient pentru diminuarea impactului public generat de faptele inculpaţilor. Tribunalul a mai invocat şi faptul că dosarul este în faza cercetării judecătoreşti, că s-au administrat deja marea majoritate a probelor în acuzare, iar procurorul de şedinţă nu a mai propus alte probe în susţinerea acuzaţiilor aduse inculpaţilor.
„Este adevărat că faptele de care sunt acuzaţi inculpaţii prezintă o gravitate extrem de ridicată, însă aceasta nu poate să constituie prin ea însăşi un temei suficient pentru prelungirea pe o durată nelimitată a detenţiei provizorii, transformând această măsură preventivă într-o pedeapsă anticipată”, se mai arată în motivarea hotărârii. Tribunalul consideră că măsura preventivă a arestului la domiciliu poate asigura un echilibru intre interesul public de înfăptuire a justiţiei penale şi interesele personale ale inculpaţilor de a fi judecaţi nu în stare de detenţie în regim penitenciar, ci în arest la domiciliu, o măsură care, deşi privativă de libertate, implică o atingere mai redusă a dreptului la libertate individuală”.

Georgina Moldovan este magistratul care a decis cã este mai bine ca mãsura arestului preventiv luatã pe numele celor sapte violatori sã fie înlocuitã cu mãsura arestului la domiciliu pentru trei dintre acestia. Aceastã decizie a cântãrit greu atunci când Tribunalul Vaslui a luat aceeasi decizie si pentru ceilalti inculpati din dosar cu toate cã, cei trei eliberati de fostul magistrat au recunoscut faptele de care au fost acuzati. Ceilalti nu vor sã recunoascã nimic din cele întâmplate si merg pe ideea cã fata este cea care i-a provocat. La scurt timp dupã aceastã decizie, judecãtoarea si-a dat demisia din functie si a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii detasarea la Scoala Nationalã de Grefieri, unde va fi formator si va preda, timp de 3 ani, Procedura Penalã.