Comunicat de presa- ASOCIAȚIA GRUPUL PENTRU DEZBATERE şi CONSENS SOCIAL (GDCS) SES 4

image-0002

 

 

Structura de economie socială înființată de Asociația Grupul pentru Dezbatere și Consens Social GDCS în cadrul proiectului “PROgrame integrate pentru Creșterea șanselor de Ocupare din Regiunile București-Ilfov şi Sud Muntenia” a organizat, joi, 10.09.2015, ora 17:30, str. Matei Basarab nr. 130, Ciulnița, Ialomița, conferința de presă privind activitatea acesteia.

Tema centrală a conferinței a fost prezentarea de propuneri de acțiuni specifice economiei socială. La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice locale, operatori economici locali, persoane aparținând grupurilor vulnerabile, reprezentanți ai altor structuri de economie socială, precum si mass-media.

În cadrul evenimentului, managerul de proiect, dl. Mihai STAN a făcut o prezentare succintă a implementarii proiectului, precum si a specificitatii structurii de economie sociala nr. 4, iar dna Irina Tancu, manager responsabilitate socială în cadrul structurii, a prezentat viziunea și scopurile structurii în vederea identificării nevoilor persoanelor vulnerabile din comunitatea locală.

Evenimentul s-a incheiat printr o sesiune de intrebari si raspunsuri referitoare la activitatea SES-ului 4, dimensiunea sociala a activitatii, dar si a obiectivelor de dezvoltare durabila.

Date contact: Asociația GDCS, Registrul special PJ nr. 01/2009, Judecătoria Cornetu, CIF 16735122
77125, Ilfov ,Oraş Măgurele, E-mail: gdcsasociatie@gmail.com

Mihai STAN
Manager proiect
Tel: 0752.124.805

 

INVESTEȘTE ÎN OAMENI !
Proiect cofinanțat din Fondul Social European
Program Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU 2007-2013
Beneficiar: Asociația Grupul pentru Dezbatere și Consens Social
ID: POSDRU/173/6.1/S/ 147201