Klaus Werner akbar! Merkel akbar! AS SALAMU ALEIKUM

APTOPIX Macedonia Migrants

 

Se discută intens zilele astea despre chestiunea refugiaților. Scandal mare, opinii multe, experți și profani în dialog, deranj mare! Campionii corectitudinii politice susțin cu abnegație că România trebuie să-și deschidă granițele și să primească miile de musulmani cu brațele deschise. Eventual să abrogăm Crăciunul, ca să nu-i jignim, să ieșim din case și să-i lăsăm să locuiască decent în locul nostru și să direcționăm juma de PIB către acești nefericiți ai sorții care, de sute de ani, își iau gâtul unii altora în numele unor Dumnezei diferiți. Toate astea în numele unor principii imbecile potrivit cărora libertatea de expresie trebuie suprimată, libertatea de a alege trebuie aruncată la gunoi iar cetățeanul musulman trebuie tratat ca monument al naturii. Nu ne mai închinăm la cruce să nu vexăm fratele musulman, ne lăsăm buzunăriți când, din greșeală, intrăm în mahalalele lor după căderea întunericului și amendăm pe oricine are tupeul să spună că musulmanii violează femeile creștine care circulă cu capul descoperit sau fusta prea scurtă.
Intrați în zona unui autism cronic, liderii de facto ai Europei își fac socoteli pragmatice. Cu sisteme de pensii tip Caritas care riscă să se prăbușească sub apăsarea unor sporuri demografice negative și a unor populații îmbătrânite și pe alocuri tembelizate, statele vestice visează la o revigorare a genelor cu infuzie de material genetic musulman și la creșterea numărului de contribuabili care să susțină statul social aducător de lapte, miere și ceva voturi pentru alde Merkel și Hollande. Căci, după cum se vehiculează, musulmanii au rata de înlocuire mare, pentru fiecare martir pulverizat prin auto-detonare născându-se alți cinci. Mă rog, 2,5 potrivit statisticienilor pasionați de calcule abstracte, dar ce mai contează. E pe plus!
Ca atare, după șmecheria cotelor obligatorii de musulmani de înfiat impusă de doamna Merkel, la origini o fostă secretară de partid cu propaganda din RDG, ca și nea Nelu Iliescu, urmează repartizarea. Potrivit criteriilor care se aplică deja pe șest, musulmanii cu bani și școală sunt repartizați în Germania. Ăștia au rolul de producători, care trebuie să tragă în jugul german și să plătească taxe către micul Reich. Ăia cu mai puțini bani și mai puțină școală sunt plasați în Franța, rolul lor fiind acela de reproducători pentru care nu trebuie studii universitare. Păi, da, că este nasol cu bărbații în Franța dacă unul ca Hollande, la 70 și ce mai contează de ani, este ținut încă în activitate cu normă de 3-4 capete de franțuzoaice care trebuie rezolvate simultan câteodată. Ce rămâne, adică neinstruiții și săracii sunt expediați pe post de paraziți în Europa de Est. Deh, cetățeni de mâna a 3-a, refugiați pe măsură!
Noroc că președintele nostru este tare! Ca fularu-n cui! Inițial a refuzat să accepte cohortele de refugiați. După care l-a scos la bătaie pe Oprea, care cu moaca aia de băiat de Săpoca s-a încruntat la miniștrii de interne europeni și a zis că nu putem stoca mai mult de vreo 1000 de bucăți. La doar câteva zile, după ce Micul Reich a apăsat butonul, etnicul german Klaus Werner a conchis tâmp că, la o adică, ne descurcăm și cu vreo 6000 de kamikaze. Păi, da, că e ca-n viață. Dacă nea Klaus vrea să stea sub pat, poate să urle doamna Carmen cât vrea că omul nu se dă dus din cotlon.