Să ne râdem cu Puie Monta sau cum fug pesediștii de bani ca dracul de tămâie

North Korea Kim Jong-un named Marshal of army

După ce justiția i-a dat lui Puie Monta dreptul la cuvânt pe care procurorii i-l luaseră curat constituțional, necuvântătorul socialist s-a apucat să explice poporului ce curat este el în scandalul legat de vizita laburistului Blair în patria noastră. ”Ne-am râs” copios și ne-am gândit să vă traducem însăilările pontei socialiste ca să ”ne râdem” în grup.

Zice Puie cam așa: „Sunt de asemenea acuzat de “complicitate morala” la spălarea banilor! Suma de 220.000 euro precizata de procurori ca ar fi fost donata către diverse persoane juridice din Marea Britanie nu a fost niciodată în posesia mea sau a PSD, nici nu am dispus si nici nu am beneficiat de vreun euro din aceasta / nu am cunoscut niciodată (până în ziua de 6 Septembrie 2016) cuantumul, nici cine a platit-o si nici cine a fost beneficiarul ei! In consecinta rezulta foarte clar din toate actele de la dosar ca nu pot sa fiu complice (nici macar “moral”) la spalarea unor bani de care nu stiu, pe care nu i-am detinut niciodata, platiti de o firma de care nu am auzit niciodata catre societati si fundatii din Marea Britanie pe care nu le cunosc!”

Rahatul pe care Puie Monta îl consumă în cadrul acestei alocuțiuni se prezintă sub forma unei negații prelungite din care rezultă că habar nu avea despre modul în care s-a finanțat vizita lui Tony Blair. Mitoman de slabă calitate, Puie Monta își dă singur la gamelă afirmând în continuarea textului postat pe Facebook că: vezi aici