Ofertă electorală PSD- Scade mita pentru BAC deoarece rețeaua lor a ajuns la pușcărie

 

 

marian-neascu-si-liviu-dragnea-680x365A început campania electorală. Aflat în capu’la sondaje PSD rânjește către competitori aruncând cu promisiuni nesimțite către alegători. În materie de guvernare PSD propune un program excepțional pus în aplicare de niște oameni competenți și cinstiți. Ce contează că în fruntea lor este un individ condamnat la pușcărie pentru fraudă la referendum? 

În Ialomița campania electorală a început prin depozitarea la bulău a lotului PSD din dosarul MITA la BAC. O frumoasă surpriză pentru profesorii de bună credință terorizați de conducerea PSD a Inspectoratului Școlar și obligați să comită tot soiul de potlogării pentru a favoriza lista de loaze cu pile la partid care își cumpărau examenul de bacalaureat. Putregaiul și corupția din PSD arată cam așa.

Mafia PSD a fraudat examenul de bacalaureat cu metodă. Caracatița profesorilor cu foamea-n gât, sprijinită de capii PSD Ialomița, a încasat sume cuprinse între 100 de euro și 1300 de lei pentru fiecare examen oferit unor elevi incapabili să ia mai mult decât punctajul din oficiu. Rechizitoriul întocmit de DNA arată că la Inspectoratul Școlar funcționează o adevărată filieră bine organizată care are drept scop traficul cu note trucate. În capul structurii mafiote procurorii o plasează pe fosta inspectoare generală, pesedista Dumitru Otilia, secondată de starleta lui Savu și Ciupercă, Nica Balaciu, plantată de PSD fix în funcția de director de liceu din postura de biet pedagog la o școală ajutătoare! Dosarul MITĂ LA BAC arată foarte exact mizeria morală care băltește în PSD.

În seara aceleiași zile învinuita Balaciu Nica a fost chemată de învinuita Dumitru Otilia la domiciliul acesteia din orașul Amara. Acolo se aflau suspecții Dinu Marius Răzvan, Stere Sorin și Gogotă Cătălin care stăteau la o masă în curte împreună cu Dumitru Otilia. Aceasta i-a explicat învinuitei Balaciu Nica că (formulare oficială DNA) ”lucrează la listele cu copii care trebuie ajutați. Le așează pe centre de evaluare, că încă mai au de lucru, iar eu trebuie să învăț semnele concrete pe baza cărora să recunosc lucrările copiilor respectivi”. Deci, ce avem noi aici? Avem informația că SRI a livrat interceptări ambientale la greu citate abundent în cuprinsul rechizitoriului dar și turnătorii live de la Balaciu. Nica, nu localitatea! Atunci cum se face că din document lipsesc numele grele și înregistrările convorbirilor dintre Otilia Dumitru, Ciupercă Silvian și Costică Marin? Pentru că la ședințele de la Amara Ciupercă și Costică erau nelipsiți. Întrebăm, nu dăm cu parul!

Ciupercă și Costică, de 6 în lanul de secară
Faptul că întrebarea noastră nu-i pusă aiurea rezultă foarte clar din rechizitoriul procurorilor. În încercarea lor a de a fi mai convingători când explică infracțiunile comise de grupul șpăgarilor, procurorii dezvăluie un amănunt cheie care confirmă ipoteza noastră cum că tandemul Ciupercă – Costică a vegheat atent caracatița de la ISJ. Mecanismul prin care PSD a livrat tâmpiți cu diplome de BAC pe piața liberă contra unor șpăgi în sumă fixă este de manual!
2 iulie 2012. Scena are loc în biroul pușcăriabilei Otilia Dumitru de la Inspectoratul Școlar. Balaciu Nica primește un tabel tehnoredactat (deci fetele aveau și secretariat tehnic și contabilitate separată a mafiei) cu numele și prenumele elevilor ce trebuie ajutați, notele dorite și sumele oferite. Nica Balaciu iese din biroul Otiliei Dumitru și, în secretariat, este abordată de adjuncta acesteia Popa Lucia, și de Striblea Laura, inspector de limba franceză. Cele două îi predau o listă cu 4 găozari semianalfabeți din zona Fetești care voiau să ia BAC-ul. Dumitru Otilia îi include în lot cu mențiunea „nicio problemă”. În fine, procurorii menționează dialogul cheie. Dumitru Otilia o informează pe Balaciu că nu trebuie să își facă probleme cu privire la securitatea operațiunilor, pentru că, cităm: „în perioada de timp necesară sortării lucrărilor și separării celor cu semn distinctiv nu o să aibă controale deoarece cele două doamne din Corpul de Control al Ministerului Educației vor fi invitate la masă de președintele CJI Silvian Ciupercă și de subprefectul Marin Constantin urmând ca acest fapt să se repete și în zilele următoare când vor avea loc probe scrise”. Care va să zică, nea Vasile era complice, nu? Sau doar băiat galant, cum îl știe toată lumea? Ce trebuie să reținem este modul de lucru. Se puneau semne distinctive pe lucrări, semne stabilite de Otilia și Balaciu, iar armata de profesori inhămată la căruța mafiei truca notele prin umflare sau prin adăugiri pe lucrări incomplete lăsate special așa de beneficiari, absolvenții găozari! N-am găsit altă rimă!
Controlul șpăgilor în PSD Ialomița, filiala ISJ
Dincolo de faptul că mafia PSD care a fraudat bacalaureatul ani la rând a comis crima de a dota cu diplome niște semianalfabeți, pe unii făcându-i de-a dreptul savanți cu note de 10, trebuie remarcat faptul că, în 2012, mafia oamenilor lui Ciupercă a demonstrat un nivel de organizare extrem de ridicat. Doamnele din fruntea bucatelor, în cap cu NAȘA Otilia Dumitru, au imaginat un sistem riguros de control al șpăgilor. Sistemul este dezvăluit de turnătoriile doamnei, sau ce-o fi ea, Nica Balaciu, care o dă în gât pe Otilia Dumitru încă de la faza de urmărire penală: „..mi-a cerut o evidență a lucrărilor pe care apare semnul distinctiv SUBIECTUL NR II cu scopul de a monitoriza numărul elevilor cărora Dragomir Ana le dăduse acest semn pentru a-i favoriza la BAC. Totodată, Dumitru Otilia mi-a pus în vedere să o țin la curent cu orice intervenții s-ar face la mine de către Dragomir Ana sau Barcari Luminița (fostă inspector școlar din guvernarea PDL) Badea Florica (nevastă de fost senator, femeie cu stare, director Grup Școlar Agricol Urziceni) sau orice altă persoană.” Sistemul era unul piramidal, în care existau colectori de șpăgi agreeați, care aveau girul PSD de a propune clienți proști bâtă care doreau diplomă de bac. Aceștia erau taxați cu sume cuprinse între 100 de euro și 1300 de lei pentru fiecare examen. Balaciu Nica era intermediarul care aducea solicitările la Otilia Dumitru. Aceasta controla nivelul încasărilor și veghea ca în rețea să nu intre neaveniți care nu au achitat taxa. Banii erau contabilizați de conducerea PSD care făcea și favoruri oferind diplome mocca copiilor fătați de membrii de partid cu IQ redus, dar cu influență mare în teritoriu. Evidențele contabile stricte ale Otiliei Dumitru erau dublate de măsuri preventive de protecție informativă. Astfel, cumătra pesedistă proceda precum naziștii, schimbând codurile înscrise pe lucrări de către elevi pentru a preveni situația în care codurile sifonate să fie utilizate fraudulos de persoane care nu au marcat șpaga.
„Cu aceeași ocazie învinuita Dumitru Otilia i-a comunicat învinuitei Balaciu Nica faptul că semnul distinctiv stabilit inițial ca fiind „Subiectul nr II” a fost schimbat cu „Subiectul nr 3” deoarece exista suspiciunea că cei care-l aflaseră o să-l folosească pentru mai mulți elevi decât cei care…”… au plătit la caseria centrală a PSD (completarea noastră).
La Urziceni codul era Rezolvarea Subiectelor, cod stabilit de mahărul local Bîra Liviu Radu, profesor de matematică la Grupul Școlar Sfânta Ecaterina. Semnele erau dublate de mențiunea întrucât sau deoarece, cuvinte amplasate în pagina 3 a lucrării lîngă colțul îndoit.
Parcată la beci pentru următorii 2-4 ani, mafia PSD din învățământul ialomițean va renaște sub alte nume. Este suficient ca PSD să pună mâna pe putere și să-și planteze un om în fruntea Inspectoratului Școlar. Restul se rezolvă de la sine căci vietățile astea din PSD par a avea furatul în sânge.