Mizerii socialiste. PSD își face campanie electorală cu bani din bugetul Sloboziei!

pizap-com14797254086351

Băieții ăștia competenți și cinstiți dar plini de dosare penale de la PSD nu se simt bine până nu fură ceva. Și cum ei sunt adepții principiului socialist care spune că omul, de unde aleargă de acolo halește iar alergătura lor are loc numai prin instituții bugetare, raptul se produce asupra bugetului de stat.

Ultima ispravă a pesediștilor s-a consumat pe data de 10 noiembrie, cu o zi înaintea începerii campaniei electorale. Primăria Slobozia editează de ani buni o fițuică ineptă prin care primarii PSD își fac un soi de autofelație utilizând banii din bugetul municipiului. În loc de informații utile cetățenii municipiului primesc un soi de propagandă mincinoasă și grețoasă despre realizările mărețe ale pesediștilor.

Și pentru că tot începea campania electorală, pesediștii s-au gândit ca numărul din data de 10 noiembrie să fie împănat cu materiale de propagandă pentru PSD. Pe prima pagină a fițuicii se lățește cuplul de comici ai scenei politice locale Moraru-Mocioniu fălindu-se cu nu știu ce invitație la grupul comuniștilor europeni. Pe ultima pagină, sub pretextul evocării unui OM de lângă noi a fost tipărită moaca senatorului PSD Marian Pavel. Acum nu că dl Pavel n-ar fi un om sau n-ar fi de lângă noi dar poate că ar fi fost mai utilă prezentarea unui profesor sau a unui scriitor sau a unui cetățean care lucrează la canalizare, de exemplu. Iar ca golănia să fie completă, deși deține și editează o fițuică, Primăria Slobozia plătește lunar contracte de publicitate de zeci de milioane de lei unor mass media a căror misiune este aceea a publica limbi.

Sperăm ca milițienii de la IPJ Ialomița care hăituiesc partidele non PSD pentru că au pus un afiș în plus pe panou să catadicsească să ancheteze și această deturnare a banilor publici către campania electorală a PSD.