Binomul distruge Omul, teze și antiteze de la protestul stângii democrate!

1486394618080-Protest-la-Cotroceni-4

Zdragnea ia multinaționala la trântă. Cu aerul că a descoperit cercul și mersul pe jos combinatorul penal Silviu Zdragnea (Tetelu dixit) dezvăluie cu un aer sfertodoct pe la tembeliziunile PSD cam cum devine treaba cu protestele antiguvernamentale. După mintea de frizer ratat a lui Zdragnea în spatele protestelor se află companiile multinaționale care sunt ofticate pe programul partidului său, plin de cadouri otrăvite pentru bogații din business. Raționamentul celui mai bogat dintre bugetari este de-o simplitate de tip urangutan în călduri. Preluând un fonfleu publicat pe un site din Prahova, Zdragnea a explicat pensionarilor veniți cu sorcova la Palatul Cotroceni că bogații de la multinaționale și-au trimis angajații în stradă ca să dea jos guvernul. Ca și cum băieții ăia cu bani mulți au venit în România nu să facă profit pe seama prostiei și hoției guvernaților, ci ca să bată berbunca la proteste și să latre la lună.

Cum Silviu Zdragnea este un fel de păpușar care manevrează marionetele din PSD funcție de cum îi urlă lui prin scăfârlie, și această mostră monumentală de prostie a fost împrăștiată de un ventilator, respectiv de către șeful comisiei de control al SRI, senatorul Adrian Țuțuianu. De la înălțimea funcției sale cumătrul Epsilon a glăsuit plenar:

“Există anumite informaţii, şi am să vă dau un detaliu, poate ne înţelegem juridic: dacă o firmă foloseşte bunurile, capitalul propriu pentru a sprijini anumite activităţi, legea 31/1990 spune că este infracţiune. Folosirea creditului sau bunurilor societăţii în scopul propriu sau unei alte persoane. Este o discuţie de făcut şi trebuie analizată. Al doilea lucru, pe mine mă interesează din punctul de vedere al securităţii naţionale. Există un articol 11 în legea securităţii naţionale care prevede foarte clar că atunci când se urmăreşte înlocuirea puterii de stat prin mijloace violente şi aşa mai departe, problema este una de securitate naţională. Nu ştiu, ăsta e un răspuns pe care îl va da SRI. Nu îl dau eu. Îmi pun o întrebare pentru că, de exemplu, un ziar din Prahova a spus că salariaţii de la o firmă cu capital străin au fost forţaţi să iasă la miting. Lucrul ăsta e nelegal. Chiar nu vreţi să înţelegi ce spun eu? Vorbesc de lucruri nelegale. Nu aduc acuze nimănui, dar cred că instituţiile abilitate ale statului trebuie să ne dea un răspuns”. Ce părere aveți, mă, de ăsta? Cam câtă minte să ai să scoți pe gură o asemenea inepție? Că un șeptar ca Țuțuianu ventilează o asemenea gogomănie asta nu miră pe nimeni. În fond omul a fost selectat pentru șefia comisiei SRI tocmai pentru aceste abilități extraordinare de gândire logică. Dar când Demiurgul programului de guvernare, titanul bunăstării materiale a întregului popor, farul călăuzitor al pensionarilor și antreprenorilor și întâi stătătorul capitalului românesc condamnatul Silviu Zdragnea amenință multinaționalele cu anchete la nu știu ce comisii ale parlamentului te apucă damblaua. Păi, măi cap de lubeniță, programul tău de guvernare se bazează pe investiții străine și fonduri europene. Când tu vii din postura de șef de bandă și ameninți în stânga și-n dreapta și apoi te apuci să scoți peste noapte abuzul în serviciu în afara pușcăriei ca să puteți voi să regulați mai bine capitalul străin și să-l rupeți în șpăgi și atenții, cine crezi că va mai da 2 lei pe mediul de afaceri din România? Nimeni, evident. Iar când protestatarii cu proteze și bastoane înjură apartenența lui Klaus la etnia germană și-l iau cu huo că a trădat țărișoara în favoarea Germaniei, cam câte parale crezi va mai face guvernul tău de 1,75 lei la Bruxelles?

Este greu să-i ceri unui osândit care execută pușcărie cu suspendare să gândească și la altceva decât la propria-i propășire materială și spirituală care are ambiția nebună a de a fi președintele acestei țări. Dar dacă medicii de la spitalul de nebuni nu-l culeg p-ăsta de pe stradă, măcar vreun băiat mai curajos de la PSD să-i ia chibriturile de mână că piromanul ne dă foc fără să clipească.

 

Binomul distruge Omul, teze și antiteze de la protestul stângii democrate! Nu-i frumos să ne jignim între noi! Românii mei fac mișto de alți români ai mei. Aceste două idei mișcătoare și înălțătoare provin de la Lavinia Șandru, starleta de circ a PSD care ne ceartă cu blândețe pentru că, m-ai înțeles, facem mișto de prostia mitingiștilor PSD. Păi hai să vedem dacă avem motivă să facem haz de flăcăii de vârsta a treia care susțin din toți bojocii guvernul Dragnea dar și pe ideologul Codrin Ștefănescu, cel care a emis sloganul cadru al protestului, cităm: „Ghinion, venim un milion”! Pentru început să constatăm că la PSD milionul se scrie cu 3 zerouri și nu 6 așa cum am învățat noi la școală. Din această perspectivă partidul lui Silviu Zdragnea a scos la protest vreo 2 – 3 milioane de oameni ceea ce ne arată forța partidului și legitimitatea lui.

Adunați după principul clasic: cu cât suntem mai mulți/cu atât suntem mai culți, susținătorii bandiților de la guvern au încântat privitorii cu mostre de înțelepciune bătrânească și populară greu de egalat. Mesajele scrise prin eludarea oricăror prejudecăți gramaticale au răspândit spiritualitate de înaltă ținută ceea ce ne arată că băieții și fetele de vârsta a 4 n-au frecat băncile școlilor degeaba:

„FASCISTULE RAUS HITLER SĂ PLECI DIN ȚARA MEA”,  „IOAHANES ȘI KIVESI ARESTAȚIVĂ INTRE VOI SĂ TRĂIM BINE ȘI NOI” sunt doar câteva mostre spectaculoase de gândire profundă. Creatorii populari s-au întrecut în sloganuri care mai de care mai deștepte. Dar recordul l-a bătut o cumătră plină de spirit ca broasca de păr, care a compus un mesaj dezvăluire devastator. El începe abrupt: „Carmen Werner de ce nu spuneți de unde aveți banii. Vă zic eu ați vândut”. Aici mesajul se colorează în roșu PSD și ajunge la paroxism: „copii altora de ce nu ai făcut tu copii să vezi cum se crește să te scoli noaptea și să pleci la muncă a doua zi”. Dacă am fi răi și antinaționali am spune că autoarea muncește exact ca pesediștii din guvern în sensul că se scoală noaptea să dea ordonanțe dar la muncă ajung abia a doua zi ca să aibă de unde să se întoarcă. Finalul este apoteotic și vine ca o eliberare a tensiunii creative care i-a consumat autoarei întreaga capacitate de gândire și analiză: „ANIMALELOR HUOO”!  Nu putem încheia fără a remarca eternizarea lui Ion Cristoiu al cărui termen consacrat, BINOM, a fost transpus în sloganul BINOMUL DISTRUGE OMUL. Sigur că sloganul este cumva incomplet, la fel de incomplet ca stadiul de evoluție al protestatarilor de stânga, el, sloganul, neprecizând că binomul distruge omul hoț, eventual cu mustață și moacă de frizer.