Vizita de lucru a dăunătorilor pesediști în județul Ialomița

daunatori

 

Aflat în goană după imagine, premierul minune Sorinel Puștiu’, însoțit de câțiva condamnați și viitori condamnați, a aterizat la gara Slobozia Veche într-o campanie jenantă de PR. Marioneta din fruntea guvernului a fost secondată de Prea Sfinția  Sa Marian Neacșu, pe post de zgardă de corp și băgător de seamă la Guvern din partea Prea Cinstitului pușcăriaș Silviu Zdragnea. Operațiunea denumită codificat Cazmaua Roșie a avut drept scop plantarea unui ansamblu de  puieți menit să devină ulterior codru în care PSD să poată ciordi necontenit. Pentru că cetățeni fraieri care să înfrunte vremea câinoasă nu s-au prea găsit, organizatorii acestui desant propagandistic de joasă speță au apelat la prichindei de la grădinița Junior, pe care directoarea, pesedistă la cap și ea, i-a adus cu japca pe post de aplaudaci.

Conducerea județului nostru s-a mobilizat exemplar, acțiunea fiind înnobilată de participarea cuplului de comici ai scenei politice ialomițene Lolek și Bolek. Tandemul M & m format, logic, din M și m (am respectat scrierea cuneiformă stabilită de Înălțimea Sa Președintele CJI) s-a remarcat prin dexteritate maximă în mânuirea uneltelor agricole ascuțite ca și mințile lor.

Premierul Sorinel a beneficiat de serviciile lacheului său, care i-a ținut copacul în vreme ce el a săpat groapa. Expert în săpat gropi pentru alții Sorinel a plantat arborele în aplauzele timide ale asistenței în care l-am remarcat pe post de băgător de seamă 3 și pe Prefectul județului nostru, nea domnul Gigi Petre.

După câteva declarații tembele oferite presei de ziare și televiziuni online, adunătura s-a retras la un șpriț modest într-un local din orașul nostru, unde pe lângă cantitățile impresionante de rahat s-au mai consumat și alte preparate de sezon. Acțiunea a fost un succes, premierul Sorinel declarându-se mulțumit de performanțele baronilor locali. El a cerut accelerarea procedurilor de ciordeală organizată, îndemnându-i să bage mare pentru a lichida rămânerile în urmă față de planul multianual de deturnare de fonduri și trucare de licitații. Oficialii noștri l-au asigurat pe înaltul oaspete că se vor depune eforturi susținute de îndată și că bugetul pe anul acesta este deja repartizat pentru fraudare. Au fost date exemple cum ar fi restaurarea Muzeului Agriculturii sau achiziționarea sediului părăsit al BCR de către Consiliul Județean, afaceri care vor propulsa Ialomița pe un loc fruntaș în întrecerea pe ramură. La final tovarășii au urmărit un program artistic oferit în cinstea oaspeților de ansamblul folcloric „Tunuri de pe Bărăgan”.