Am întâlnit și cretini fericiți!

pomana-ponta-1001

 

Votat cu voioșie de cretinii patriei, PSD s-a plasat perfect într-o zonă care-i permite să-i facă la portmoneu taman pe dobitocii care l-au cocoțat la putere. Ce pot să spui despre un popor care votează un program politic (sanchi) expus la tarabă de unul ca Dragnea? Adjectivele sunt puține și sărace pentru a cuprinde concentrația de imbecilitate pe kil de vită mare furajată și cu drept de vot care a dat cu ștampila în spurcatul din Teleorman.

Sociologii neamului susțin că vreo 28% dintre votanții cu studii medii și universitare au dat cu ștampila în maidanezul din Alexandria. Și mai zic băieții că inclusiv micii buticari evazioniști din clasa de mic litraj a bogătanilor s-au repezit ca oile să ștampileze promisiunile gogonate ale partidului cocină. Era forte simplu, bă retardatule cu drept de vot, să pui laba pe un pix și să socotești cam de câte bugete nemțești, d-alea excedentare, ar fi fost nevoie ca să pui în aplicare minciunile gogonate îndrugate de viermii pesediști în campania electorală. Sau și mai simplu, bă pomanagiule cu drept de vot, ar fi fost să te uiți la moaca lui Dragnea și la cazierul lui și apoi să bagi un ochi pe averea marțafoiului  și a curvelor din jurul lui ca să pricepi că ochii lor erau la portofelul tău, idiotule din clasa de mijloc, și nu la nevoile tale de rahat pe care nu dă nimeni nici măcar o ceapă degerată.

Nici n-a trecut juma’ de an că tigaia cu promisiuni s-a alterat și a început să pută a țeapă de la un kilometru. Numai că retardații patriei, care au adus la putere leprele pesediste, refuză să admită că și-au luat o țeapă de manual. Hoardele de bugetari hămesiți vor constata mintenaș cam câte parale face creșterea salarială oferită de banditul teleormănean, atunci când impozitele pe lefurile lor triste li se vor cantona în portmoneu și când inflația, accizele, taxele majorate se vor duce în prețuri. Să vedem atunci ce putere de cumpărare vor mai avea lefurile crescute din burtă și bazate pe creșterea aia economică rezultată din consumul pe credit și pe importuri. O să haliți graficele alea pe care le-ați votat cu voioșie și asta e clar ca vaca.

Fără să știe, hoțul din Alexandria o arde keynesian în materie de guvernare. Plecând de la ideea că pe termen scurt toți suntem morți, infectul Dragnea dă, de parcă ar da de la mă-sa, masă monetară suplimentară și ciordește la maxim putere de cumpărare. Adică, băi ratatule cu butic din clasa mijlocie, deși ai mai mulți bani în portmoneu, portvizit sau pe cardul gold, puterea ta de cumpărare e din ce în ce mai mică. Potrivit teoriei lui Keynes, voi cretinii care ați votat PSD sunteți prea proști ca să înțelegeți că mărimea salariului nu-i tot una cu puterea lui de cumpărare.

Așa că nu vă rămâne decât să vă bucurați că s-a mărit pe șest acciza la carburanți și să vă consolați, ca idioții, că „douăj de mii” în plus la un plin de carburant nu-i așa de mult. Și ce dacă îți „splitează” TVA-ul, îți umflă factura la energie electrică și te regularizează nițel cu prețul la gaz? Are balta pește. Oricum, pe termen lung, sunteți morți. Și ne-ngropați.