Foamea și frigul sunt opoziția

Lapte si miere PSD

 

Nu cred că mai există cineva în țărișoară care să nu priceapă care-i chichirezu’ cu modificările aduse codului de procedură penală luni pe înserat. Utilizând eficient masa amorfă de parlamentari, mulți dintre ei aflați în malaxorul justiției, condamnatul alfa liviu dragnea a schimbat în numai o oră traseul republicii, deviindu-l direct spre tomberonul istoriei. În loc de modificările cerute de CCR pentru articolele neconstituționale, Codrul de Procedură Penală a primit vreo 300 de amendamente. Teleghidându-și sclavii din afara sălii de plen, dragnea a lăsat deoparte aparențele și a transformat CPP într-un basm bun doar de citit infractorilor la gura caloriferului. Practic, pe baza Codrului de Procedură Penală, meseria de procuror devine nerelevantă. Nu că s-ar fi distins cu ceva procurorii în lupta împotriva corupției până acum, cea mai bună dovadă fiind starea nejustificată de libertate în care se află dragnea, dar după intrarea în vigoare a noilor legi putem pune cruce Parchetului. Urmărirea penală încetează de drept într-un an, recursul este desființat dacă procurorul nu aduce probe noi, martorii sunt eliminați din proces dacă așa vor ei iar denunțul devine inutil.

Scris de avocații inculpaților din politică, noul cod de procedură transformă Romania în junglă. O junglă a hoților în care ciordeala devine regulă iar cinstea excepție. Albită în acest fel brutal și profund incorect, clasa politică de derbedei devine intangibilă. Și nu doar atât. Prin modificările legii electorale care se prefigurează a avea loc undeva la sfârșitul verii, aceste javre penale vor deveni și inamovibile, ca magistrații! Revenirea la sistemul de vot pe colegii în care câștigătorul ia tot coroborată cu mita electorală oficializată și plătită de la buget prin majorări nesustenabile de pensii și salarii vor eterniza la putere această gașcă de mizerabili. Este greu de crezut că imbecilii care nu ies la vot de 25 de ani o vor face în 2020, când vom avea probabil ultima rundă de alegeri relativ libere. Este și greu când alternativa la aceste scursuri marca psd-alde o reprezentă ratați ca Orban sau Johannis. Este greu să convingi speciile vegetative care nu votează că niște ticăloși mai rahitici sunt de preferat unor bandiți patentați.

Cum poate fi acceptat Klaus ca alternativă în 2019 când, în plin scandal declanșat de maniera absolut nelegală în care psd-alde au trecut CPP prin parlament, el propune la conducerea SIE taman pe marioneta care a condus asaltul deputaților asupra legii ca președinte de ședință. Te întrebi dacă nu cumva Klaus este retardat sau blatist. Altă variantă nu există. Este limpede că utilizarea lui Johăniță pe post de săgeată în lupta împotriva bandiților nu poate fi niciodată soluția câștigătoare. Și cum în timpul scurt rămas până la alegerile prezidențiale nu poate apărea un candidat viabil, este aproape evident că bătălia-i pierdută.

Scepticii vor spune că oricum președintele a devenit de facto o marionetă prin deciziile scoase din burtă de majoritatea psd care controlează Curtea Anticonstituțională, fapt care este cât se poate de real. Iar asta nu face decât să toarne plumb în creierul alegătorului anti-psd care va gândi că este inutil să votezi un președinte, fie el și vreun zmeu nu o marionetă ca Johăniță, câtă vreme acesta are mâinile legate.

D-aia mă întorc și arăt că partida-i cam jucată. Siluind legea pe care au făcut-o inutilă și abolind republica, gașca de infractori din parlament a reușit să dea o lovitură de stat utilizând porcește regulile statului de drept. Patentul nu-i nou. A mai fost utilizat de Hitler, care a ajuns la putere prin vot și a transformat Germania în cea mai odioasă dictatură. Comparabilă cu a lui Stalin, despre care nu e corect politic să vorbești. Este nevoie de o soluție radicală care, în perspectiva alegerilor parlamentare să curenteze ideile electoratului care nu votează cu stomacul.

Paradoxal, dar salvarea ar putea veni de la dezastrul economic care se prefigurează. Căci tăcerea complice a populimii asistate și votul inconștient cumpărat cu salarii gonflabile au un cost care nu prea va mai putea fi acoperit. Iar când pensionarului îi va sări proteza din gură de foame iar asistatul va rămâne fără căldură în plină iarnă pacea socială va ceda pe ici, pe colo, pe la încheieturi. Așa vor afla și alegătorii abulici ai stângii că lupta împotriva statul paralel nu ține de foame și nici nu plătește facturi. Din păcate doar foamea și frigul mai pot face opoziție în România.

PS. Mă întreb dacă idioții care apreciază noile legi ale hoției realizează că nici un investitor serios nu-și va risca banii într-o țară în care hoția este protejată prin lege. De asemenea mă întreb dacă imbecilii suporteri ai psd-alde realizează ce înseamnă suspendarea fondurilor europene pentru economie. Pentru că dacă dai jos investițiile străine și fondurile europene constați că țărișoara-i, de fapt, cam în curul gol. Și că vom fi atât de săraci că nici golanii din psd nu vor mai avea din ce să fure.