Cu prostia pe Dragnea călcând

Screenshot-2018-6-25 Facebook

Prostia are și ea drepturi, inclusiv dreptul la protest. La Realitatea TV o fătucă blondă la neuroni intervievează o elevă de clasa a XI-a  iar prostia cumulată încântă auzul:

-Irina tu spuneai ceva mai devreme că ești elevă în clasa a XI-a. De ce ai venit în piață și care este mesajul pe care vrei să-l transmiți?

- Doresc să transmit că eu îmi doresc foarte mult să rămân în această țară și îmi doresc să pot să fac chestia asta iar în acest moment eu nu pot datorită acestor hoți care sunt aici (arată spre piață!!!) și eu îmi doresc foarte mult să rămân cu românii mei și nu vreau să fie nevoie să plec din această țară să plec în străinătate pentru a face studiile mele (credeam că vrea să le facă pe ale noastre, dar mă rog..) pentru a munci efectiv deoarece aceștia nu sunt în stare să aibă grijă de țara noastră. Eu mi-aș dori să pot să mă mândresc cu țara mea, cu oamenii pe care-i am la putere, nu să fie o doamnă care nu știe să vorbească română nici măcar de nivelul clasei a XI-a ca să zic așa și eu îmi doresc foarte mult să termin studiile aici, să profesez aici, să rămân cu românii mei și aș dori să-i încurajez și pe colegii mei să vină la acest protest deoarece am înțeles că se promovează foarte mult chestia asta cu plecatul în străinătate și mi-aș dori foarte mult să nu se mai promoveze pentru că asta este țara noastră, acesta este poporul nostru, omenii noștri tradițiile noastre.

-Bun! Spune-mi cu te afectează deciziile pe care guvernanții le iau în acest moment și iată, vorbim și despre o ordonanță dată eventual peste noapte… pentru că este pusă sub semnul întrebării. (observați cu prostia reporterului devine congruentă cu a interlocutoarei, foarte interesant).

-Pe mine mă afectează pentru că eu personal nu o să pot să mai stau în această țară, ooo … promovează pușcăriașii sunt ținuți, cum să zic, sus, bine unde ar trebui să fie o pedeapsă pușcăria nu să fie o plăcere (râde cu subînțeles, e convinsă că a pus punctul pe i! apoi explică devastator…) Adică dacă se ajunge așa poate nu aș dori să se ajungă ca pușcăriașii să fie promovați. Eu mi-aș dori să fie pedeapsă pușcăria cu această ordonanță pe care a spus-o dl Dragnea din câte am înțeles și mi se pare că mă afectează personal și pe mine… plus că, inclusiv pe toate … educația o afectează și eu sunt acum în cadrul liceului și as dori să fie o educație foarte bună cea pe care o primesc.

-În acest moment, din ceea ce se întâmplă în piață, deciziile pe care le-au luat guvernanții, trăim într-o democrație sau nu?

- Într-o dictatură, clar! Pentru că democrația ar însemna noi să putem să ne alegem personal pe cine vrem la putere, nu să ni se impună pe cineva anume și să putem să luăm și să fim de acord cu deciziile luate. Adică nu să se dea ordonanțe peste noapte pe care noi dormim în acel timp!

- Care ar fi mesajul pe care vrei să-l transmiți guvernanților și celor care te privesc în acest moment?

-Aș dori să le transmit guvernanților că-i rog frumos să nu mai fure ca să pot să rămân în țară, să fie o educație cum trebuie să pot să rămân să-mi termin studiile în această țară și aș dori să le transmit și colegilor mei fie cu mine aici, să rămână cu mine în România pentru că noi suntem români cu toții toți avem această tradiție, tradiția trebuie să rămână românească nu să plecăm în America sau nu mai știu unde ce se promovează. Acesta ar fi mesajul meu.

- Mulțumesc tare mult iată un mesaj al românilor, al patrioților!

După cum se poate observa prostia crasă emanată de reporter și interlocutor este complementară. Cele două exemplare ne arată prin viu grai cât de jos a ajuns școala în țărișoară. Prostia lor, combinată cu cea a Vioricăi Dăncilă, ne arată că școala românească a reușit să tâmpească generații întregi. Este absolut scandalos să vezi că oameni care parcurg fără probleme tot ciclul educațional reușesc să atingă un nivel de imbecilitate poleită cu un soi de cretinism militant și voluntar greu de descris. Nu poți să nu remarci că, legitimați de diplome și certificate de absolvire, proștii școlarizați sunt mult mai ofensivi și nocivi decât cei rămași în afara malaxorului educațional. Pentru că ei devin purtători de mesaj, devin vectori ai virusului imbecilității care a afectat grav întreaga societate. Politicienii sunt produsul votului acestor imbecili.