Scrisoare către alegători adresată de deputatul PSD Ștefan Mușoiu (P)

Dragi prieteni, 

Permiteți-mi să mă adresez, cu stima cuvenită, dumneavoastră, cei care m-ați primit de nenumărate ori în mijlocul comunității din care faceți parte și mi-ați acordat încrederea că pot să vă reprezint cu demnitate și responsabilitate în Parlamentul României.

logo

Profesionalismul și devotamentul față de nevoile cetățenilor sunt atuuri pe care le veți regăsi și la colegii mei, candidații PSD la alegerile europarlamentare. Sunt aceiași oameni alături de care guvernarea PSD a identificat soluții viabile pentru problemele noastre, ale tuturor românilor, pe baza cărora au fost obținute rezultatele performante!

Acum, vor merge mai departe să ne reprezinte în Parlamentul European! Îi cunosc personal pe fiecare și pot garanta că sunt români dedicați țării lor și apărării intereselor României pe plan extern.

Vă aștept pe 26 mai, ziua votului, să alegem împreună cea mai bună echipă pentru o Românie mai prosperă și mai puternică în Uniunea Europeană, o Românie așa cum ne-o dorim pentru copiii noștri și urmașii lor!

 

Ștefan Mușoiu

Deputat PSD

Articol comandat de Partidul Social Democrat – CMF 41190008