Tulburat de presă, președintele CJ Ialomița a mărit salariu administratorului public!

Aflat sub efectul unei tulburări masive a liniștii sufletești produsă de presa ticăloșită, președintele CJ Ialomița a luat o decizie administrativă în folosul ialomițenilor: i-a mărit, din nou, salariul administratorului public.

 managera publică

Nu se știe pentru care fapte a luat tulburatul din fruntea CJ Ialomița această decizie. Dar se știe că preferata sa umflă o leafă de 19.690 de lei/lună. Decizia-i  augustă nu a fost publicată pe site-ul Consiliului Județean. Au fost publicate însă alte decizii legate de salariul astronomic al doamnei administrator din care rezultă că țara asta știe să-și aprecieze valorile în devenire.

Creșteri de peste 8.000 de lei în doi ani

De la numirea Larisei Mihai în funcția a administratorului public al CJ Ialomița, salariul acesteia s-a umflat ca laptele uitat pe foc. În aprilie 2018, prin dispoziția tulburatului, leafa administratorului crește de la 11.000 de lei lunar la 18.500 de lei. O lună mai târziu, printr-o altă deciziei a maestrului, salariul coboară la 17.900. Nu se cunosc motivele acestei scăderi, dar probabil că majorarea generoasă din aprilie a fost puțin ilegală.

Potrivit site-ului CJI, la data de 31 martie 2019 Mihai Larisa avea salariul stabilit în mai, adică 17.900. Surpriza s-a produs atunci când augustul președinte a catadicsit să publice contractele valabile la 1 iunie 2019. Continuarea aici.