Dragoș Soare și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Slobozia

Ceea ce era doar o ipoteză a devenit o certitudine. Secretarul general al PNL Ialomița, consilierul județean Dragoș Soare, și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Slobozia. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei emisiuni la Radio Campus.

Dragos Soare, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Slobozia

Soare a explicat faptul că i-a fost destul de greu să-și convingă familia să-i dea acceptul pentru a candida.:

Cred că este momentul potrivit să discutăm despre alegerile locale. M-am decis să candidez la funcția de primar al municipiului Slobozia. A fost o perioadă apăsătoare pentru mine. Familia mea a fost cea care s-a opus, dorind mai multă liniște și mai puțină expunere publică.

După ce am obținut și acordul familiei am decis să accept această responsabilitate, căci este o responsabilitate mai întâi, și apoi onoarea de a fi candidatul PNL la funcția de primar. Motivul principal care m-a îndemnat să intru în cursă este acela că nu mai vreau ca viața noastră să fie gestionată în acest mod iresponsabil în care au făcut-o candidații PSD. De 30 de ani suntem ținta unor experimente ale PSD și asta trebuie să înceteze.

“Vreau să văd și eu următoarea glugă de ciocani pe care vrea s-o facă PSD primar”!

Soare spune că echipa pe care o va prezenta în fața alegătorilor este una omogenă și care în componență experți în domeniile importante. El a adresat un avertisment membrilor PSD care se gândesc că vor mai putea câștiga alegerile cu o „glugă de ciocani” :

Din punctul meu de vedere, principalul vinovat pentru starea deplorabilă în care se află Slobozia este președintele PSD Slobozia, domnul Alexandru Stoica. Domnul Stoica a ținut în mână organizația care a dat trei consilii locale și trei candidați de primar. De 12 ani de zile noi avem la Slobozia ceea ce a vrut Stoica. Venim, că nu vin singur, cu o echipă performantă care știe să facă proiecte, care știe să le implementeze și să le urmărească. Nu ne ia cineva să ne pună direct în fruntea bucatelor. Avem strategii și proiecte pe termen scurt, mediu și lung.

Mesajul pesedist este simplu. Punem o glugă de ciocani și-o facem primar. Că noi avem susținere de la cetățeni și organizație. Vă aștept în campanie să vedem pe cine mai faceți primar și ce susținere aveți. Vreau să văd și eu următoarea glugă de ciocani pe care vrea s-o facă PSD primar!

Soare a anunțat că în perioada următoare va vorbi despre programul său electoral.