Paros, țepuit cu 54 milioane de lei de partidul Pro Golănia

Radu Paros, Consilierul primarului Adrian Mocioniu, și-a anunțat demisia din partidul Pro Golănia în cadrul unei conferințe de presă. Alături de Paros a demisionat din partid și avocatul Octavian Donose, fost voluntar Pro în timpul pandemiei  și apropiat al aceluiași primar Adrian Mocioniu. Cei doi susțin că nu se mai regăsesc în gruparea condusă de Marian Neacșu, zis și unchiu’ ANRE, după ce mai multe personaje dubioase au acaparat conducerea partidului.

Paros și Donose au părăsit Pro România

Paros a explicat succint cine sunt pirații care au pângărit cu materialism grețos idealurile nobile ale partidului:

„Foști polițiști condamnați pentru mită, oameni care sunt activi și au afaceri cu primăria, eu nu pot să mă asociez cu așa ceva. Atrag membrii cu tot felul de minciuni. Sunt desemnați candidați la primăriile din județ oameni care nu au adeziuni la Partid. Marian Bălan spune cu orice ocazie că el este membru PSD venit să ajute! Nicu Pericle este candidat la primăria Gheorghe Lazăr. Moraru este prins în holșuruburi în postura de candidat la Consiliul Județean”.

Radu Paros vorbind despre practicile din partidul lui Neacșu.

Paros spune că 300 membrii aduși de el la Pro România își vor da demisia pentru că n-au venit în partid de dragul lui Marian Bălan. La fel și oamenii aduși de Donose, care a anunțat că va fi președintele filialei locale a partidului lui Voiculescu. Ambii susțin că partidul s-a îndepărtat de obiectivele declarate și că pentru ei Pro Golănia este un capitol încheiat. În privința lui Donose principala nemulțumire pare a se datora faptului că nu i-a fost garantat locul pe lista de candidați a partidului pentru Camera Deputaților.

Paros a dezvăluit că gruparea lui Neacșu îi datorează suma de 54 de milioane de lei. Datoria reprezintă contravaloarea petrecerii de sfârșit de an, organizată de Marian Bălan. Angajamentele de plată asumate de Bălan nu au fost onorate de partid în ciuda demersurilor repetate ale lui Paros:

 „Au invitat 200 de oameni, membrii de partid, cu neveste, cu copii. Au spus că plătesc și acum spun că nu au bani. La fel a făcut și Pericle. Ca dovadă că cine se aseamănă se adună ”.

Paros despre țeapa trasă de Pro România.

Marian Bălan a refuzat la acest moment să comenteze acuzațiile formulate de Radu Paros, dar a afirmat că va face acest lucru în curând.