Pro Golănia lovește din nou: copii amendați pentru că au afișat ilegal moaca lui Mocioniu!

Expunerea la campania de imagine a candidaților pentru alegerile locale este de-a dreptul toxică. Județul este invadat de mii de bannere publicitare de pe care ți se scuipă coji de semințe în cap.

În Slobozia limita de suportabilitate a  fost depășită cu mult. Unul al cărui nume nici hârtia nu-l suportă susține că a modernizat sute de kilometri de drumuri, deși performanța sa se măsoară pe teren în câteva zeci de kilometri de asfalt. E atât de penetrat de propriile-i minciuni încât susține că a asfaltat și prin Prahova, la Liliești, deși este evident că este vorba despre Lilieci și nu de satul de lângă Băicoi.

Unii îți bombardează retina cu sloganuri populiste din care rezultă preocuparea lor pentru oameni. Toți, fără deosebire, modernizează și dezvoltă. Câțiva, mai întârziați puțin, se laudă că ar putea dezvolta localitate x. Sigur, teoretic se poate orice dar, dacă le privești moacele, te dumirești că în cazul lor posibilitățile sunt extrem de limitate.

Din turma bizonilor care s-au îngrămădit între stâlpi, pe garduri sau clădiri se desprinde un caz patologic răsărit din grotele partidului Pro Gălănia. Este vorba despre fostul primar Adrian Mocioniu, a cărui moacă a apărut din senin pe garduri, pe pomi, pe zidurile școlilor și în multe alte locuri în care afișajul este interzis.

Pentru operațiunea de desant prin care a împânzit orașul cu moca-i lăbărțată, „omul corect” a utilizat minori. Urmarea firească a fost aceea că poliția comunitară  i-a identificat și urmează să-i amendeze. Partidul de buzunar al mangafalei de la ANRE scapă de sancțiune. Copiii rămân și munciți și cu banii luați, că așa-i când te amesteci în troacă. Te mănâncă porcii corecți!