Gabi Mușat este primar interimar la Slobozia. Consiliul Județean va fi condus de Cătălin Grigore.

Prin ordin al prefectului mandatul de primar al lui Adrian Mocioniu a încetat înainte de termen. Începând cu data de azi atribuțiile funcției de primar vor fi îndeplinite de viceprimarul Gabi Mușat, cel votat de consilierii locali să gireze funcția până la alegerea unui nou primar.

Gabi Mușat, primar interimar al municipiului Slobozia

De mai bine de un an Mocioniu a schimbat partidul trecând. Cu toate acestea el a rămas în funcție pentru că a refuzat să demisioneze și PSD nu i-a retras sprijinul politic. În ședința de îndată a Consiliului Local Slobozia desfășurată astăzi, Mușat a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile funcției de primar.

Și la Consiliul Județean Ialomița se va schimba conducerea. Mandatul fostului președinte victor moraru a încetat de drept tot ca urmare a pierderii calității de membru PSD, acesta pierzându-și și calitatea de consilier județean.

Cătălin Grigore, vicepreședintele CJ Ialomița

Conducerea instituției va fi asigurată de vicepreședintele Cătălin Grigore. Pe data de 31 august este programată ședința CJI în care consilierii vor vota noul președinte. Moraru și-a pierdut calitatea de consilier județean și de președinte începând cu data de 17 august 2020, când și-a depus candidatura de la un alt partid.