Deputatul Tinel Gheorghe și politica testiculului: participă dar nu se bagă

Campania electorală a liberalilor a debutat spectaculos în mediul online. Aflat într-o vervă deosebită, deputatul Tinel Gheorghe, președintele brătienilor din Balta Ialomiței, i-a administrat un cap în gură senatorului Marian Pavel, președintele PSD Ialomița și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Într-o postare pe Facebook dl Tinel îl acuză pe Pavel că ar fi orchestrat o ședință a CJ Ialomița în cadrul căreia să numească niște oameni din PSD în nu se știe ce consilii de administrație. „Mic și mărunt” sunt atributele pe care dl Tinel Brătianu al 14-lea i le atribuie lui Pavel într-un delir de pamfletar eșuat și obosit.

Tinel, evident în dreapta, alături de managera minune de la Aeroportul Kogălniceanu, în stânga

De sub fustele candidatului său de fațadă, dl Tinel Brătianu al 14-lea adoptă comportamentul fiziologic al unui testicol necoborât în arena electorală, fenomen observat la oamenii politici cărora nu le corespunde vârsta cu etatea. Deși avea ocazia să își asume candidatura la președinția Consiliului Județean și să combată cu măiestrie, dl Tinel Brătianu preferă să dea capete în gură din spatele unei candidate cu zero șanse. În lipsa unor candidați cu potențial, dl Tinel a preferat să își ia tradiționala bătaie în alegeri prin intermediari.

Mișcarea disperată a fruntașului liberal de a-și conserva președinția organizației l-a aruncat într-o colaborare netransparentă cu un alt personaj expirat care i-a promis că-i va fura lui Pavel atâtea voturi cât este necesar ca marioneta liberală să câștige alegerile. Ca urmare fruntașul brătian, mic la stat și mare la sfat,  a schimbat macazul discursului său profund războinic. Dl Tinel a abandonat ideea de a schimba managerul spitalului județean, de unde spunea că s-a furat ca-n codru, iar pe fostul președinte al CJ l-a vizitat, zic gurile rele, cu regularitate în miez de noapte. Cu alte cuvinte dl Tinel a preferat să pupe inelul derbedeilor care i-au oferit iluzia unei victorii bazate pe golănii ieftine, în locul unei confruntări bărbătești cu dușmanul ideologic. Gândire de om mic și mărunt, cum ar spune însuși titanul politic de mic litraj de la Fierbinți Târg!

Că lovitura aplicată cu fruntea de domnul Tinel nu a atins gura lui Pavel, ci doar burta acestuia, o demonstrează politica de cadre a micului demnitar liberal. De la accederea la putere a PNL domnul Tinel a numit o buticăreasă de la Albești în CA la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța. Un fost consilier județean expert în cultivarea pepenilor și însămânțarea bovinelor minore a aterizat în fruntea ANIF la București. Un băiat specializat în credite sindicalizate a aterizat în prefectură și țintește un post călduț în conducerea CJ. Iar asta este doar ce se vede!

Ca să acuzi jocuri de culise și numiri odioase făcute alții când și tu practici sportul ăsta la greu pare și este cam de porc. Adică pică greu la stomac. Așteptăm cu interes viitoarele mișcări ale genialului om politic, mare expert în a vinde castraveți grădinarilor.