Politică de maidan. Cu salvatorii nației!

Partidulețul hermafrodit al salvatorului național Dan Barna a coborât vertiginos în preferințele electoratului după alegerile locale. Mișcarea uniform accelerată către lada de gunoi a istoriei se face cu surle și trâmbițe. Progresiștii asexuați politic se iau la trântă pentru locurile eligibile, din ce în ce mai puține, de pe listele de candidați la alegerile parlamentare.

Doi politicieni congruenți- sursa foto usrplus.ro

Pe listele electorale se urcă utilizându-se orice mijloace. Prinși în gâlceava pentru un ciolan, salvatorii nației s-au dezbrăcat de costumele de așa zis intelectuali puri și virgini și și-au expus public budigăii de sorginte bordeleză pe care-i poartă pe dedesubt.

Gena marxistoidă și apucăturile de bodegă sunt dezvăluite de beligeranți cu o frenezie demnă de o cauză mai bună. Parlamentarii aflați la sfârșit de mandat amenință cu dezvăluiri dacă nu vor puși în capul trebii. Odraslele raptorilor pesediști din era Iliescu, convertite la puritanism, se reped la beregată și organizează excluderi din filiale ca-n anii ‘50. Culacii sunt îndepărtați doar pentru simpla suspiciune că ar putea vota greșit pentru candidați care ies din noua linie a partidulețului.

Valul de mizerii și practici progresiste de tip nou inundă scena publică și arată că mielul este, de fapt, lup. Progresiștii botezați în noua religie a sexomarxismului și dezbrăcați de gen se dedau la atrocități greu de identificat la partidele clasice, corupte și ele până-n măduvă. Adepții concubinajului neprotejat și al exhibiționismului  eliberator, progresiștii se execută, deocamdată, între ei.

N-are sens să intrăm mai adânc în măruntaiele organizației ursere din Ialomița în căutarea horhociștilor, a tănăsiștilor și a altor adepți ai carnasierilor aflați în competiția pentru nutreț. Cu mici excepții deloc notabile, filiala locală a haBarniștilor se va descompune până la apa de ploaie. Fără catalizator și prin reducere. Este fix treaba lor și a adepților lor care se lasă vrăjiți de discursuri populiste și inepte menite să ascundă inadecvare în stare pură.

Treaba noastră este să înțelegem ce poate exporta acest partid în instituțiile publice dacă va ajunge vreodată să guverneze. Iar tabloul pe care îl expun progresiștii în aceste zile face să se sparie gândul. Maniera în care se calcă-n picioare pentru un oscior, lejeritatea cu care abandonează principiile pe care le vântură public și de la care se revendică, pasivitatea liderilor naționali în fața acestor derapaje puse la cale în laboratoare ne arată cam la ce ne putem aștepta de la un guvern livrat de haBarniști și ciolanosiști.

Cuibăriți ideologic sub aripa cadavrului politic numit Macron, de la care își trag seva și de unde își iau lumina, progresiștii reprezintă fix ciomagul necesar pentru distrugerea carului cu oale.  Vestea bună este că nu tot poporul pare venit cu pluta. Izvorul corporatiștilor cu mintea flexibilă care alimentează cu voturi oficina marxistă pare că a secat. Cu doar opt procente la votul politic și cu scandalurile care se țin lanț, bărcuța progresistă cu ambiții de remorcher are toate șansele să eșueze în mlaștinile din care s-a născut. Numărabili pe degete, politicienii veritabili din șandramaua progresistă pot fi recuperați de un partid nou care poate apărea având pe agendă schimbarea și nu deghizarea proastă la care asistăm în aceste zile. Căci oricât de mare este nevoia de schimbare a clasei politice, parcă este neplăcut să primești la schimb, în loc de lenjerie curată, tot budigăi impregnați cu același miros stătut de politică de Dâmbovița. Morala este simplă. Astăzi Uniunea Salvați România nu mai poate salva nimic. Nici măcar aparențele.